Up to 30% OFF for SUPER SAVER items. Shop Now!
Cart 0

LEGENDA BUDAK PELIK - MERUNGKAI MISTERI BANGLO LAMA!

RM 12.90
LEGENDA BUDAK PELIK - MERUNGKAI MISTERI BANGLO LAMA! Ratings: 0 - 0 votes

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5

Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...


12.7 x 18.42cm

160 muka surat

Paperback

1 warna

Bahasa Melayu

Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings