Up to 30% OFF for SUPER SAVER items. Shop Now!
Cart 0

Legenda Budak Pelik: Merungkai Misteri Banglo Lama

RM 12.90
Legenda Budak Pelik: Merungkai Misteri Banglo Lama Ratings: 0 - 0 votes

Siri Novel Grafik Ana Muslim - Legenda Budak Pelik - Merungkai Misteri Banglo Lama!

 

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

 

A. Budak Pelik 1
Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

 B. Budak Pelik 2
Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3
Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.


D. Budak Pelik 4
Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5
Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...




Paperback.

Dimensi (cm): 19.05 x 12.7 x 0.9

Berat (kg): 0.16



Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings